Werkwijze

De unieke werkwijze van Taste of Beauty

Taste of Beauty staat voor hoogwaardige huidverbetering. Elke vraag en wens die je hebt op het gebied van huidverbetering, nemen wij serieus. Je huid, lifestyle en verwachtingen worden in kaart gebracht.

Huidanalyse en persoonlijk behandelplan

Tijdens je eerste bezoek voert Jacqueline een huidanalyse uit met behulp van moderne apparatuur en adviseert je de meest geschikte behandeling. Na het behandelplan te hebben besproken, selecteert zij de juiste producten en doseringen en daardoor krijgt elke cliënt een personalized facial. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst, zodat je zo lang mogelijk profijt hebt van de behandelingen.

Jouw inzet is belangrijk!

Om het gewenste resultaat te behalen, is het gebruik van hannah producten thuis belangrijk. De maandelijkse behandelingen bij Taste of Beauty zijn belangrijk, maar dagelijkse verzorging thuis zorgt voor sneller resultaat. We doen dit dus echt samen! Daag jezelf uit en creëer je eigen next level beauty ervaring ook thuis. Verwacht service en coaching op hoog niveau. Je krijgt bij de eerste afspraak advies en uitleg voor de juiste huidproducten.

Onze kennis

Taste of Beauty koestert ambacht op hoog niveau en dat is ook de schaal waarop wij werken. Met kennis over de behandelingen,  producten en technieken die we gebruiken en de warme contacten met de cliënten die van ons product genieten. Niet alleen huidverbetering, ook het coachen en verzorgen is handwerk. Iedere cliënt is uniek, de huid is maatwerk en dit doen we al 16 jaar. De winnende Beauty Award is daarmee kenmerkend voor Taste of Beauty

Realistisch verwachtingspatroon

Eerlijkheid en transparantie staat bij Taste of Beauty voorop en wij vertellen wat je kan verwachten voor een realistisch beeld. Voor elke behandelingen wordt de huidconditie gemeten om de vooruitgang te bepalen.

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken