Veelgestelde vragen profhilo®

Veel gestelde vragen Profhilo®

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Profhilo® stimuleert de aanmaak van collageen type 1, 3, 4 en 7. Daarnaast wordt ook het elastine gestimuleerd. Dit noemen we ook wel ‘bio remodelling’. Je verbeterd de structuur van de huid hiermee in de diepere huidlagen waardoor de huid weer steviger aanvoelt. Het belangrijkste voordeel van Profhilo® is dat je de huid kunt verbeteren zonder dat er meer volume ontstaat en is een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Met een zeer natuurlijk resultaat als gevolg. Niemand kan aan je zien dat je fillers hebt gehad. Je ziet er wel frisser uit, de huid voelt steviger en een slappe huid wordt verminderd.

Welke indicaties kun je met Profhilo® behandelen?

Een Profhilo® behandeling is ideaal voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. De huid wordt steviger en krijgt een mooie glans, dit geeft een heel natuurlijk resultaat.

Wat is er nieuw aan Profhilo®?

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen.

Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, dit geeft in theorie minder kans op bijwerkingen. Tegenwoordig vindt gelukkig bijna iedereen het belangrijk om natuurlijks resultaten te behalen na een behandeling bij een cosmetisch arts. Deze behandeling maakt je eigen huid weer stevig en gezond zonder iets te veranderen aan de vorm van je gezicht.

Hoe gaat de behandeling?

Een behandeling met Profhilo® wordt geïnjecteerd met de BAP-techniek. Hiermee wordt 2 ml Profhilo® (1 spuit van 2 ml) op strategische punten in de huid geïnjecteerd. Er zijn 10 injectie punten nodig, 5 op elke wang. Of 10 punten in de hals/nek.

Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht of een hals of armen optimaal te kunnen behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

Je kunt de eerste uren wel wat bultjes hebben op de prikplaatsen. Deze verdwijnen over het algemeen binnen 24 uur. Hou hier rekening mee in je planning.

Voor wie is een Profhilo® behandeling geschikt?

Een behandeling met Profhilo® is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor zowel mannen als vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler met toevoeging van volume (nog) niet zien zitten. Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven.

Geadviseerd wordt om één of twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat vast te houden. De natuurlijke huidveroudering gaat immers gewoon door.

Zijn er bijwerkingen te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur wordt heel goed geaccepteerd door de huid om die reden.

De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken