Shop

Uitgebreide informatie

Wij hebben een uitgebreide webshop met een breed scala aan producten die een toevoeging zijn op de behandelingen die wij doen. Neem gauw een kijkje en klik op een van de categorieën om de producten te bekijken. Wil je advies over welke producten het beste bij jouw (huidtype) passen, vraag dan een vrijblijvend huidadvies aan. Klik hier voor meer informatie over de verzending, retournering en meer.

Body Treatment
De lichaamshuid heeft specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen.
Bekijk producten
Clear
Huidverbetering kan heel helder zijn. Met dit bewustzijn zijn de producten ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Deze lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid en het milieu.
Bekijk producten
Herstellen
Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang.
Bekijk producten
Peelen
Door je huid wekelijks op een intense peeling te trakteren zorg je voor de stimulatie van de huidcellen. Een echte oppepper voor je huid waarmee je huid gehydrateerd en vitaliseert.
Bekijk producten
Red line
Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier! De Red Line bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden, ook voor een beschadigde huid.
Bekijk producten
Reinigen
Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen is de huid in staat om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten.
Bekijk producten
Specials
Uiteraard bieden wij ook unieke hannah specials zoals de hannah toilettas en het nieuwe boek Huid en meer... Bekijk hier alle specials van hannah.
Bekijk producten
Stimuleren
Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap binnen het hannah systeem voor huidverbetering. Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen.
Bekijk producten
Sun Perfection
Met een nieuwe visie op zonbescherming is een lijn van producten ontwikkeld voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF- nummers!
Bekijk producten
Touch Family
Er zijn van die dagen dat je huid vraagt om extra sprankeling, een gezonde glans of intensief hulp bij herstel. Op andere dagen wil je juist misschien een wat meer mattere teint of juist een beetje extra kleur op je wat pipser wordende gezicht. Wat voor huidwens je ook hebt, met de ‘Touch’­ producten kun je je huid op maat ondersteunen voor het gewenste effect.
Bekijk producten

Uitgelichte producten

Bekijk hier onze wisselende uitgelichte producten.