Recensies

Reviews Taste of Beauty

Elke dag zetten wij een stapje extra om je verwachtingen te overtreffen. Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daar kunnen wij je alles over vertellen, maar liever laten wij onze klanten hierover aan het woord. Bekijk hier de reviews van enkele van onze klanten.

Uitgelichte reviews

Ik ga altijd met plezier

Ik ga altijd met plezier heen omdat ik weet dat ik heel erg relaxt weer thuis kom. Dit is altijd even mijn moment. Jacqueline werkt ook met de fijne producten van Hannah.

Geschreven door: Marianne
Een heerlijke behandeling gehad

Vanochtend een heerlijke behandeling gehad zoals vanouds. Chapeau voor de aanpassingen die taste of beauty in haar salon genomen heeft om deze week van start te kunnen gaan. De salon heeft een mooie en rustgevende metamorfose ondergaan. Bij binnenkomst had ik al een heel prettig en veilig gevoel. Jacqueline wachtte mij op met mondkapje op, een speciale bril en handschoentjes aan. Ik kan dan ook echt kon genieten van de behandeling.

Geschreven door: Ineke
Zeer goed bevallen

De behandeling bij Taste of Beauty is mij zeer goed bevallen. Een huidcoach die duidelijk haar vak verstaat. Goede adviezen en hoogwaardige producten. Ontspannen, prettige en professionele sfeer. Het was het geld meer dan waard. Ik kom zeker terug.

Geschreven door: Femke
Heerlijk ontspannen

Even heerlijk ontspannen en met een mooi verzorgd gezicht weer naar huis. Elke keer weer genieten.

Geschreven door: Marjolein
Persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht en heerlijk ontspanningsmassage zijn top. Mijn huid ziet er weer prima en gezond uit.

Geschreven door: Henny
Kom al jaren bij Jacqueline

Kom al jaren bij Jacqueline en al is het een paar jaar geleden dat ze een prijs kreeg voor de beste salon, voor mij altijd de beste met hele fijne Hannah producten. Hierdoor rosacea huid aardig onder controle. Dankjewel

Geschreven door: Danielle
Heerlijke ontspannen sfeer

Altijd fijn om weer een behandeling te ondergaan bij Taste of beauty! Heerlijke ontspannen sfeer, vakkundige behandeling en super lieve vakvrouw die behandeling doet.

Geschreven door: Elise
Een rustmoment

Het is altijd heerlijk om bij jou in de stoel te liggen. Even lekker een rustmoment. Bedankt!

Geschreven door: Anjella
Behandeling uitstekend

Prima verzorgd. Mooie salon. Alles nieuw. Vriendelijk ontvangen en behandeling uitstekend. Compliment voor Jacqueline en Ingrid.

Geschreven door: Annelies

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken