Injectables

Injectables bij Taste of Beauty

Injectables zijn behandelingen die met een injectie worden uitgevoerd. Taste of Beauty biedt diverse behandelingen aan voor bijvoorbeeld een elegant en jonger ogende huid en rimpelbehandeling of tegen bijvoorbeeld transpireren en tandenknarsen.

De huisarts en Cosmetisch arts staat voor een veilige, effectieve behandeling waarbij een positief resultaat centraal staat. Door kleine hoeveelheden producten te gebruiken behoud je je eigen gezicht en creëer je een frisse natuurlijke uitstraling zonder harde lijnen. Met deze techniek voorkom je een uitdrukkingsloos gezicht of teveel volume op de verkeerde plek. Omdat ieder gezicht uniek is, zijn de hoeveelheden die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen voor iedereen verschillend. Maatwerk dus! Wij maken enkel gebruik van A-merk fillers en botox, als: Stylage®, Bocouture® en Profhilo®.

Klik op de knop hieronder voor veelgestelde vragen (FAQ) over Injectables.

Veelgestelde vragen

Stylage®

Alle Stylage® producten bieden een persoonlijke behandeling, waarmee je huid jeugdig blijft en imperfecties in het gezicht op de meest natuurlijke manier worden verholpen. Stylage® bevat gecrosslinked hyaluronzuur, hierdoor vult Stylage® het vochtgehalte van de huid aan. Stylage® is een unieke filler, waaraan Mannitol is toegevoegd. Een natuurlijke anti-oxidant. Met als voordeel: minder roodheid en zwelling na de behandeling! De minimumleeftijd voor een cosmetische ingreep is 18 jaar oud.

Klik op de knop hieronder voor veelgestelde vragen (FAQ) over Stylage®.

Veelgestelde vragen

Profhilo®

De Award winnende HA skinbooster Profhilo® (2ml) kan worden gebruikt om de huid te verjongen zonder volume te geven aan het gezicht. Het resultaat is natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Prijzen Profhilo®

  1. 1ste behandeling (2,0 ml): € 275,-
  2. 2de behandeling: € 250,-

Resultaten

Er zijn twee tot drie behandelingen nodig met ongeveer een maand er tussen afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Je kunt al wel zien en voelen dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf zes tot acht weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker te zien. De aanmaak van collageen en elastine heeft namelijk tijd nodig.

Klik op de knop hieronder voor veelgestelde vragen (FAQ) over Profhilo®.

Veelgestelde vragen

Bocouture® (botox)

Voor kraaienpootjes, frons- en voorhoofdslijnen, mondhoek lift, wenkbrauw lift, en voor migraine. (bijv. frons is 1 zone, voorhoofd 1 zone en kraaienpootjes is 1 zone)

Prijzen Bocouture®

  1. 1 zone (baby botox): € 75,-
  2. 1 zone: € 100,-
  3. 2 zones: € 150,-
  4. 3 zones: € 200,-
  5. Hyperhydrosis (overmatig zweten): € 300,-

Veelgestelde vragen

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken