ca. 90 min. € 95,-

Ameson Peeling

Meer informatie

Ameson betekent ‘direct resultaat’ en dat zul je ook zeker ervaren met deze behandeling. De peeling werkt niet – zoals de meeste peelings – van buitenaf verdunnend op de huid. Ameson stimuleert een sneller celdeling van binnenuit, waardoor oude huidcellen sneller worden afgestoten. Het resultaat: een vitale glanzende huid met een verfijnde structuur en een heldere teint.

In kuurverband zal de huid voller aan voelen, pigmentvlekjes vervagen en acne en rosacea zullen rustiger worden. Deze behandeling is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid en kan in tegenstelling tot de meeste andere peelings gedurende het hele jaar toegepast worden. Afhankelijk van uw huidtype en de tijd van het jaar zal er gekozen worden voor de Mandelic Acid of de Lactic Acid.

Om de behandeling optimaal te ondersteunen ontvangt u na afloop van uw behandeling 2 crèmes welke u gedurende 5 – 7 dagen thuis gaat gebruiken.

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken