Brands

Brands bij Taste of Beauty

Wanneer je als praktijk gaat starten, kijk je welke doelen je wilt halen en met welke merken je samen wilt gaan werken. De eisen die men aan cosmetica stelt zijn ontzettend hoog. Er wordt vaak verwacht van cosmetische producten dat deze dezelfde effecten hebben als plastische chirurgie. Onze brands blijven dan ook met grote passie zoeken naar revolutionaire formules, combinaties en innovaties om dit te bewerkstelligen. Taste of Beauty werkt met de volgende merken: Hannah, Juliette Armand, Marc Inbane, Lycon en RevitaLash

Bij Taste of Beauty blazen wij graag nieuw leven in je huid. Je ziet het, je voelt het, kortom het is een beleving. En dat vinden wij ook zo leuk aan dit vak; wij zien de huid onder onze handen verbeteren! Door de producten  in combinatie met de techniek grepen zorgen we dat jouw huid in top conditie is. Er is uitsluitend gekozen voor niche producten op het gebied van huidverbetering die doen wat ze beloven! Jaarlijks krijgen we diverse trainingen om up to date te blijven. Niet onbelangrijk voor een beroep waar de trends en innovaties super snel gaan.

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken