Boost your Skin! 6 behandelingen in 2 weken € 625,-

Skinbooster Chronos Therapy Juliette Armand

Meer informatie

Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. De huid is de meest belangrijke bescherming van het lichaam, waarbij Chronos Therapy op zijn beurt functioneert als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren. Voor Chronos Therapy is een geavanceerde  en wetenschappelijk 4D technologie ontwikkeld om huidveroudering te bestrijden. Deze technologie is gebaseerd op de volgende vier stappen: Peeling System, Hydra System, Anti Aging System, Anti Oxidatie System.

Let wel op dat je vocht-vetbalans van de huid in goede conditie is om een ultiem resultaat te verkrijgen. In deze behandeling worden verschillende methodes en specialisaties toegepast zoals bindweefselmassage en Rimpel Reductietherapie en is het thuisgebruik van producten een must om zo de synergetische werking te houden.

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken