Een perfecte huid in 12 weken € 650,-

Natural Beauty Bootcamp

Meer informatie

Vergelijk het met de sportschool: wanneer je af en toe eens gaat bouw je niets op, wanneer je regelmatig en intensief sport bouw je een goede en duurzame conditie op. Met de huid is dat net zo; je bereikt een prachtig resultaat met een kuur, daarna is regelmatig onderhoud uiteraard noodzakelijk om het bereikte effect vast te houden. Tussentijds zullen wij de vorderingen samen met je bespreken en bekijken aan de hand van gemaakte foto’s.

In deze behandeling worden de verschillende methodes en specialisaties toegepast zoals de bindweefselmassage, Rimpel Reductietherapie en Trans6Peel. Kortom, een super bootcamp voor jouw huid!

Waar bestaat de Natural Beauty Bootcamp uit?

Het is een pakket van op maat gemaakte behandelingen, advies en hannah® met als enige doel je huid compleet te verbeteren en in een top conditie te brengen.

Treatments:
  • 8 uitgebreide huidanalyses
  • 8 foto’s
  • 4 Taste of Beauty Xperience
  • 4 Taste of Beauty customized treatment
  • 3 Intense treatments
  • 10% korting op alle hannah® producten die je aanschaft tijdens de 12-weekse Beauty Bootcamp.

Met de juiste producten afgestemd op de behandeling kun je zelf thuis ook aan de slag om het optimale uit de kuur te halen. Na deze periode bekijken we samen het resultaat en kunnen we de kuur of verlengen of afbouwen naar de reguliere 6 wekelijkse behandeling om het resultaat te behouden.

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken