Glow, Glitter & Shine! € 310,-

Mini Beauty Bootcamp

Meer informatie

Heb je binnenkort een feestje en wil je in 2 of 4 weken tijd je huid in een goede conditie brengen? Start dan met de mini beauty bootcamp! In deze behandeling worden de verschillende methodes en specialisaties toegepast zoals de bindweefselmassage en Rimpel Reductietherapie. Kortom, een super bootcamp voor jouw huid!

Waar bestaat de mini Beauty Bootcamp uit?

Het is een pakket van op maat gemaakte behandelingen, advies en hannah® producten met als enige doel je huid in een goede conditie te brengen.

Treatments:
  • 4 uitgebreide huidanalyses
  • 4 foto’s
  • 2 Taste of Beauty Xperience
  • 2 Taste of Beauty customized treatments
  • 10% korting op alle hannah® producten die je aanschaft tijdens de 4-weekse Beauty Bootcamp.

Met de juiste producten afgestemd op de behandeling kun je zelf thuis ook aan de slag om het optimale uit de kuur te halen. Na deze periode bekijken we samen het resultaat en kunnen we de kuur of verlengen of afbouwen naar de reguliere 6 wekelijkse behandeling om het resultaat te behouden.

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken