About us

Taste of Beauty

Taste of Beauty is in 2006 opgericht door Jacqueline Aafjes, erkend huidcoach en specialist in huidverbetering en dermatologie. Zij werkt samen met Huisarts Ingrid Kuiper. Veiligheid staat bij ons voorop. Wij staan ingeschreven bij de ANBOS, NVEG en Ingrid is BIG-geregistreerd. Klik op de links om meer over Jacqueline of Ingrid te weten te komen.

Wij geven je meer dan waar je voor komt

Dienstverlening staat centraal bij Taste of Beauty. Wij geven je meer dan waar je voor komt. Wij streven naar duurzame relaties, door individuele persoonlijke aandacht. Wij werken doelmatig en laten je niet onnodig lang wachten. Wij hebben oog voor onze ambassadeurs en hechten veel waarde aan persoonlijke en heldere communicatie. Iedere cliënt is bij ons speciaal. Wij zijn betrokken bij onze cliënten en vormen graag samen met jou een team om zo meer resultaat te kunnen behalen.

We doen wat we zeggen

Wij zijn eerlijk, integer en betrouwbaar. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Onze medewerkers zijn open en respectvol, zowel richting cliënt als naar elkaar. Privacy gevoelige informatie wordt met zorg behandeld. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen, opleidingen en trainingen op de voet om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen blijven leveren en waarborgen. Wij staan ingeschreven bij de ANBOS, NVEG en de arts is BIG-geregistreerd 19042361601.

Aanwezigheid arts

De arts is op de volgende data vanaf 14.00 uur bij Taste of Beauty aanwezig.

Vrijdag 4 september 2020
Dinsdag 22 september 2020
Dinsdag 20 oktober 2020
Vrijdag 6 november 2020
Dinsdag 24 november 2020
vrijdag 18 december 2020

Wie zijn wij

Jacqueline Aafjes, huidspecialist

Sinds 2006 is Jacqueline Aafjes erkend huidcoach en specialist in huidverbetering en dermatologie. Sinds zij in 2006 Taste of Beauty oprichtte, sleepte zij de titel ‘Beste Schoonheidsspecialiste’ 2014 in de wacht tijdens de Beauty Award-verkiezingen, georganiseerd door de branche en is een autoriteit in de schoonheidsbranche.

Zij volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en neemt jaarlijks deel aan opleidingen en trainingen. Haar specialisaties: Bindweefselmassage, Rimpel Reductie Therapie, natuurlijke huidverbetering en Acne. In 2015 heeft zij de opleiding voor Dermatologie voor schoonheidsspecialiste afgerond.

Lees verder

Ingrid Kuiper, huisarts

In 1995 is Ingrid Kuiper afgestudeerd als arts (BIG-geregistreerd 19042361601). Vervolgens heeft zij een aantal jaar gewerkt in de Algemene- en Plastische Chirurgie en ervaring opgedaan in o.a. spataderbehandelingen. In 1998 heeft Ingrid de huisartsenopleiding afgerond. Sindsdien werkt zij met veel plezier in een eigen praktijk in Overveen (gemeente Bloemendaal).

Naast het huisartsen vak heeft zij steeds meer interesse gekregen voor kleine medische verrichtingen. Hierdoor heeft zij ook meer belangstelling gekregen in de cosmetische geneeskunde. Door haar ervaring in de algemene plastische geneeskunde kent zij de mogelijkheden en beperkingen van botox en fillers en heeft een ‘cosmetisch oog’ ontwikkeld. Ingrid vindt het leuk om mensen nauwkeurig te bestuderen en ze te adviseren over de mogelijkheden die de nieuwe technieken hebben.

Naar boven

Afspraak maken

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken bij Taste of Beauty? Neem dan telefonisch contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 06 51 51 40 60.

Indien wij je oproep niet direct beantwoorden kan je je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken